Η μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι πιο επιρρεπής σε βλάβες απ’ όσο φαντάζεστε.

Μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί λόγω οξείδωσης, αν χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου χωρίς αναμμένη μηχανή, αν έχετε ακινητοποιημένο το όχημα για πολύ καιρό, όταν περάσει μια διετία καθημερινής λειτουργίας, κ.ο.κ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλετε να μείνετε από μπαταρία στη μέση του δρόμου, είτε σε κάποιον έρημο παράδρομο με τον πολιτισμό να απέχει χιλιόμετρα, είτε στην κίνηση κάποιας αθηναϊκής λεωφόρου με τους υπόλοιπους οδηγούς να σας… «στολίζουν».

Γι’ αυτό είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε μαζί σας τον battery tester της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 26,90 !!!

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, και έτσι κρίνεται κατάλληλο όχι μόνο για ιδιωτική χρήση, αλλά και για το δύσκολο περιβάλλον ενός συνεργείου.

Την κατάσταση της μπαταρίας μπορείτε να τη διαπιστώσετε κοιτώντας τη θέση της βελόνας στη αναλογική οθόνη πολύχρωμων ενδείξεων που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και προσφέρει ένα γνώριμο interface.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο απλή είναι η χρήση του! Απλά συνδέστε τις δύο «δαγκάνες» στους πόλους της μπαταρίας και ανοίξτε τον διακόπτη on/off που βρίσκεται πάνω στη συσκευή.

Έχει δυνατότητα μέτρησης μέχρι 16 volts, για μπαταρίες των 6v / 12v, από 12-500 Ah και 100-120 amperes.

Σε κάθε περίπτωση, διαθέτει στο πίσω μέρος του ένα αυτοκόλλητο με οδηγίες ώστε να κάνετε σωστή διάγνωση.

Εννοείται πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην αγγίξετε ποτέ τις μεταλλικές επιφάνειες, τόσο της συσκευής όσο και της μπαταρίας!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και κρατήστε την «καρδιά» του αυτοκινήτου σας σε άριστη κατάσταση!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 26,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=dKSHn0nE1PQ