Όσο καλός οδηγός και αν είναι κάποιος, οι συνθήκες παρκαρίσματος στην Ελλάδα αποτελούν, αν μη τι άλλο, μία καθημερινή πρόκληση.

Στενά δρομάκια, μικρές αποστάσεις μεταξύ οχημάτων, και φυσικά περιορισμένες επιλογές κενής θέσης, με δεδομένη τη μεγάλη κίνηση.

Επίσης πολλοί οδηγούμε μόνοι, οπότε χωρίς συνοδηγό δεν παίζει το παλιό καλό σενάριο «κατέβα να μου κάνεις κουμάντο». Άσε που μερικές φορές δεν το αντέχει και ο εγωισμός σας!!!

Με τη νέα λύση της Smart Electronics δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτές τις διαδικασίες. Πρόκειται για μία βάση-πλαίσιο πινακίδας, που ενσωματώνει μία μικρή έγχρωμη κάμερα, και κοστίζει μόνο 39€ !!!

Η τοποθέτηση της είναι απλή και γίνεται, όπως φαντάζεστε, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Απλά αφαιρείτε τη standard εργοστασιακή βάση της πινακίδας, και την αντικαθιστάτε με τη νέα σας… smart βάση η οποία έχει τις ευρωπαϊκές διαστάσεις.

Το πλαστικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, και διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο από τρύπες, ώστε να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε τύπο οχήματος, γεγονός που καθιστά την εγκατάσταση πανεύκολη και χωρίς τρύπες.

Η δε ηλεκτρολογική σύνδεση γίνεται εύκολα με τα ενσωματωμένα καλώδια και βύσματα, αρκεί βέβαια να έχετε κι εσείς κάποιες βασικές γνώσεις. Διαφορετικά ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων μπορεί να τη συνδέσει σε λίγα λεπτά.

Η τροφοδοσία της κάμερας γίνεται προφανώς από τα φώτα οπισθοπορείας ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε όπισθεν.

Δείτε την πινακίδα και τα εξαρτήματα της αναλυτικά, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Βασικό προαπαιτούμενο βέβαια είναι η παρουσία μίας οθόνης εντός της καμπίνας, όπως αυτή που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα car entertainment. Μπορεί επίσης – εφόσον υπάρχει η κατάλληλη είσοδος- να συνδεθεί σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως monitor.

Όσον αφορά την ίδια την έγχρωμη κάμερα, προσφέρει ανάλυση 420p – άλλωστε δεν χρειάζεστε HD για να δείτε ολόκληρο αυτοκίνητο! Για την ευκολία σας η εικόνα έχει ένα γραφικό με γραμμές που σας βοηθάει να υπολογίσετε την απόσταση!

Μάλιστα μπορεί να μεταδώσει ευρυγώνια εικόνα σε 170 μοίρες οριζοντίως, ώστε να έχετε εξαιρετική ορατότητα του περιβάλλοντος κατά το παρκάρισμα. Πλαισιώνεται επίσης από 4 ισχυρά LED, γεγονός που την καθιστά ιδανική ακόμα και για παρκάρισμα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, όπως τη νύχτα στο δρόμο, σε εσωτερικό χώρο parking, κτλ.

Τέλος, είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο IP68, που σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται από τη βροχή, και γενικά από το νερό, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και βάλτε το παρκάρισμα… στον αυτόματο!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 39 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=1aL6MfwQDpk