Ένα πραγματικά απίστευτο πολυεργαλείο για όλους τους κατόχους αυτοκινήτου ή μηχανής που μπορεί να σας σώσει από δύσκολες καταστάσεις, στην πόλη ή την εξοχή. Μία συσκευή μόνο με 43,90€ που μοιάζει με ένα απλό μεγάλο… powerbank, αλλά κάνει θαύματα !!!

Σίγουρα σας έχει τύχει τουλάχιστον μια φορά να βρείτε “πεσμένη” τη μπαταρία του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας, με αποτέλεσμα να μην παίρνει μπρος και να χρειάζεται να… σπρώξετε, να φωνάξετε την οδική, να ψάχνετε καλώδια για να πάρετε ρεύμα από το γείτονα ή, ακόμα χειρότερα, να εγκαταλείψετε προσωρινά το όχημά σας.

Και αν αυτό δε φαντάζει αρκετά δύσκολο μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή, φανταστείτε να σας συμβεί στην εξοχή, στο βουνό, μακριά από πόλεις και χωριά, χωρίς κάποιον να σας βοηθήσει και χωρίς θέρμανση μέσα στο όχημα, αν μάλιστα ο καιρός είναι χειμωνιάτικος.

Η λύση είναι πολύ απλή, ζυγίζει… 450 γραμμάρια και χωράει κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου σας!

Το εν λόγω powerbank-booster είναι τόσο ισχυρό που μπορεί με την ίδια ευκολία να φορτίσει το κινητό ή το tablet σας μέσω των 5 Volts, USB θυρών του, όσο και να αναζωογονήσει τη μπαταρία του οχήματός σας, δίνοντάς της αρκετή ενέργεια ώστε να εκκινήσει τη μηχανή του και να γλιτώσετε από μια δύσκολη κατάσταση!

Η μπαταρία θα επαναφορτιστεί αυτόματα όσο λειτουργεί η μηχανή σας, οπότε τα δύσκολα θα έχουν… περάσει!

Δείτε αυτό το πολύ οικονομικό πολυεργαλείο στο video που ετοιμάσαμε για εσάς!

Το Car Powerbank-Booster μπορεί να λειτουργήσει στα 12, 16 ή 19 Volts τάσης, την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε μέσω του ειδικού διακόπτη που θα βρείτε πάνω του.

Έχει 2 USB θύρες (5V-2A) για γρήγορη φόρτιση του smartphone, του tablet, του GPS σας ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής, ενώ μπορεί να επαναφορτίσει ακόμα και laptops ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς στη συσκευασία του θα βρείτε και πάρα πολλά extra βύσματα/adaptors που ταιριάζουν σε κάθε τύπο gadget!

Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να λειτουργήσει σαν booster της μπαταρίας του οχήματός σας. Στη συσκευασία υπάρχουν ειδικά καλώδια/γάτζοι με χοντρή μόνωση για ασφάλεια και ποιοτική κατασκευή, τα οποία συνδέετε στους ειδικούς ακροδέκτες (που προστατεύονται από ένα λαστιχένιο καπάκι από το νερό και τη σκόνη) και έτσι μπορείτε να βάλετε μπροστά το όχημά σας.

Μπορεί να αποδώσει έως 300A έντασης ρεύματος και στιγμιαία έως και 600A, κάνοντάς το ικανό να λειτουργήσει σαν booster ακόμα και για μεγάλες μπαταρίες σκαφών, και αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού!

Επιπλέον, διαθέτει ισχυρο LED φωτισμό ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν φακό στο όχημά σας τη νύχτα, με αυτονομία πολλών ωρών.

Σαν γνήσιο… πολυεργαλείο, όμως, διαθέτει ακόμα δυο απίστευτα χαρακτηριστικά! Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του και το ειδικό, μεταλλικό εξόγκωμα στο εμπρός μέρος του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν αυτοσχέδιο σφυρί, για να επισκευάσετε ή να κατασκευάσετε κάτι, στην εξοχή ή στο σπίτι.

Δεύτερον, διαθέτει μια ενσωματωμένη λεπίδα μέσα σε ένα ειδική, προστατευμένη εσοχή, ώστε να μπορείτε να κόψετε μια μια κίνηση, εύκολα και με ασφάλεια, οποιοδήποτε χοντρό ή λεπτό σχοινί, ακόμα και λεπτά σύρματα, ενώ είναι αδύνατον να κοπείτε εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος με αυτή, χάρη στην σχεδίαση αυτού του έξυπνου συστήματος. Με άλλα λόγια το συγκεκριμένο gadget είναι ένα εργαλείο επιβίωσης!

Τέλος, μπορεί να επαναφοριστεί εύκολα και γρήγορα, με δύο τρόπους. Είτε με τον κλασικό φορτιστή που θα βρείτε στη συσκευασία, είτε, αν δεν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο του ρεύματος και βρίσκεστε μακριά από πρίζες, μέσω φορτιστή αυτοκινήτου που επίσης θα βρείτε στη συσκευασία! Όλα τα παραπάνω χωράνε πανεύκολα σε ένα ειδικό, ανθεκτικό και λεπτό βαλιτσάκι, που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο όχημά σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο!

Μια… αναποδιά μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά σε χρόνο και χρήμα, ακόμα και να βάλετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας, αλλά και των συνεπιβατών σας, αν συμβεί σε λάθος μέρος.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μια για πάντα!

https://www.youtube.com/watch?v=TgRMj2QjkR0