Η εγκατάσταση μίας κεραίας τηλεόρασης δεν είναι πάντα εύκολη. Συνήθως απαιτεί χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία, ιδιαίτερα αν απαιτείται εξωτερική εγκατάσταση.

Αν ωστόσο το σήμα επαρκεί -κάτι που είναι συνηθισμένο στη σημερινή  εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης, η Smart Electronics έχει για σας την κατάλληλη λύση.

H εργονομική κεραία DTV501 είναι ειδικά κατασκευασμένη για εσωτερικούς χώρους, καθώς, αντίθετα από τα περισσότερα προϊόντα της κατηγορίας, είναι εντελώς επίπεδη, επιτρέποντας τη διακριτική παρουσία της σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας.

Λειτουργεί με όλες τις τηλεοράσεις και με όλους τους αποκωδικοποιητές παρέχοντας άψογο σήμα τόσο στην ΕΡΤ όσο και στα κανάλια της DIGEA.

Δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία, και διαθέτει ομοαξονικό καλώδιο τριών μέτρων με το κατάλληλο φις κεραίας, για άμεση σύνδεση στην τηλεόραση.

Οι δύο τρύπες στην επιφάνεια της, εξυπηρετούν στην τοποθέτηση των δύο βεντουζών που θα βρείτε στη συσκευασία, ώστε να στερεώσετε την κεραία σε οποιαδήποτε… «συμβατή» επιφάνεια (ξύλο, τζάμι, παράθυρο, παρμπρίζ αυτοκινήτου κ.α.). Οι ίδιες τρύπες σας επιτρέπουν να στερεώσετε την κεραία στον τοίχο με καρφιά, στην πόρτα με πινέζες, ενώ χάρη στο επίπεδο σχήμα μπορείτε να την κρύψετε πίσω από κάποιο έπιπλο.

Η κεραία DTV501 είναι πολυκατευθυντική (omnidirectional), γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να την μετακινείτε διαρκώς για να βελτιώσετε τη λήψη.

Τέλος, η συγκεκριμένη κεραία προσφέρεται για την εξοχή, το camping, το τροχόσπιτο, το αυτοκίνητο, για USB TV Tuners και σύνδεση με φορητούς υπολογιστές και γενικά για κάθε φορητή εφαρμογή όπου απαιτείται ταχύτητα και ευελιξία.

Το υλικό κατασκευής είναι προφανώς μέταλλο -όπως κάθε κεραία που σέβεται τον εαυτό της- διευκολύνοντας έτσι τη βέλτιστη λήψη σήματος, προκειμένου να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ψηφιακά προγράμματα ακόμη και HD!

Η ευκολία, το στυλ και η εξυπηρέτηση είναι στα ύψη, αλλά η χαμηλή smart τιμή είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει, αφού κοστίζει μόλις 7,90€ !!!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 7,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=WMlinAcDopk