Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό για τις ομορφιές του αλλά και για τη ζέστη του, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει ένας mini καύσωνας.

Η ανάγκη για δροσιά γίνεται επιτακτική, αλλά συχνά βρισκόμαστε σε χώρο χωρίς κλιματισμό ή αποφεύγουμε να τον ενεργοποιήσουμε για λόγους υγείας ή οικονομίας.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η ενδεδειγμένη λύση είναι ο «παλιός καλός» ανεμιστήρας, που γίνεται ακόμα καλύτερη -πιο ποιοτική και πιο οικονομική- αν προτιμήσετε την πρόταση της Smart Electronics, μόνο με 43,90€ !!!

Η συγκεκριμένη συσκευή κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, καθώς είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό κράμα χαλκού, διατηρώντας το γνωστό χρώμα που μας ταξιδεύει σε… πιο όμορφες εποχές.

Είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός επιτραπέζιος ανεμιστήρας που διαθέτει τρεις διαφορετικές κλίμακες έντασης ώστε να βρείτε το σωστό συνδυασμό οικονομίας και δροσιάς!

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, όπου φαίνεται πόσο καλαίσθητος, ισχυρός και πρακτικός είναι. Συγκεκριμένα, η ισχύς του φτάνει τα 50 watts ενώ η διάμετρος των ελίκων είναι 12 ίντσες, δηλαδή μπορεί να δροσίσει άνετα ένα δωμάτιο.

Όσο για την ευελιξία του, μπορεί να ρυθμιστεί στον κάθετο άξονα, ενώ στον οριζόντιο είτε περιστρέφεται είτε παραμένει σταθερός στην επιθυμητή γωνία. Ιδανικός για το σπίτι, το γραφείο και το εξοχικό, ή ακόμα και για εργασίες στην αποθήκη, στο υπόγειο και στο γκαράζ, όπου συνήθως δεν υπάρχει επαρκής εξαερισμός.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να δροσιστείτε αποτελεσματικά και οικονομικά!

https://www.youtube.com/watch?v=_qhwB2Jj8-Y