Ο φωτισμός στο σπίτι, και συγκεκριμένα σε σημεία που είτε δεν φτάνει η κεντρική παροχή, ή δεν είναι πρακτική η τοποθέτηση συμβατικής λάμπας, είναι ένα θέμα που απαιτεί προσεκτική έρευνα αγοράς.

Γι’αυτό εμείς βρήκαμε μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, και την ενσωματώσαμε στη γκάμα της Smart Electronics, με κόστος μόνο 4,40€ !!!

Πρόκειται για μία λύση που κοστίζει ελάχιστα και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, χάρη στην πρακτικότητά της.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μία μπάρα που ενσωματώνει 17 μικρά αλλά ισχυρά LEDs στη σειρά.

Αυτά παράγουν λευκό φως, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά, συγκριτικά με την πιο «απαλή», κίτρινη απόχρωση.

Επίσης επωφελείστε και από το γνωστό μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας LED, δηλαδή τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας (7 watts), σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες πυρακτώσεως αλλά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η μεταλλική κατασκευή που έχει το κέλυφος είναι ιδιαίτερα ανθεκτική. Έτσι κρίνεται κατάλληλο ουσιαστικά για κάθε χώρο, όπως αποθήκη, γκαράζ, πυλωτή, υπόγειο, για εργασία στη μηχανή του αυτοκινήτου, για φωτισμό σε δύσκολα σημεία, κτλ.

Είναι όμως το ίδιο καλή επιλογή -χάρη στην άριστη αισθητική- για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας (ντουλάπες, σκάλες κ.α.), την κουζίνα, αλλά και για το χώρο εργασίας σας, είτε κάνετε χειρωνακτική δουλειά (π.χ. εργαστήριο), είτε δουλειά γραφείου.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο ισχυρό και πρακτικό είναι!

Η τοποθέτηση γίνεται εξαιρετικά εύκολα, τόσο με ταινία διπλής όψης στο πίσω μέρος, όσο και με βίδες στις ειδικές εσοχές που διαθέτει έτοιμες για απόλυτη σταθερότητα.

Το μήκος της μπάρας είναι 30 εκατοστά και όπως προαναφέραμε έχει 17 LEDs, αλλά υπάρχουν 7 διαφορετικά μεγέθη, με μεγαλύτερο αυτό που έχει μήκος 1,20m και φέγγει σαν προβολέας!

Όσο για την τροφοδοσία, αυτή απαιτεί μόλις 12 volts, και πραγματοποιείται με τη χρήση οποιασδήποτε πηγής, καθώς διαθέτει τα γνωστά κόκκινα και μαύρα καλώδια με τα οδοντωτά «κροκοδειλάκια».

Εναλλακτικά, σε μία μόνιμη εγκατάσταση κάνετε απευθείας τη σύνδεση, και καλύπτετε με μονωτική ταινία.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και αντιμετωπίστε μία για πάντα το θέμα του φωτισμού σε οποιοδήποτε σημείο!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 4,40 κάνοντας κλικ εδώ

17 LED 30 cm 7 watts 4,40 €
30 LED 50 cm 10 watts 6,60 €
36 LED 60 cm 12 watts 9 €
2×60 LED 60 cm 20 watts 12 €
54 LED 90 cm 16 watts 12 €
48 LED 1 m 15 watts 11 €
72 LED 1,20 m 18 watts 18 €

 

https://www.youtube.com/watch?v=kYcnzKWjYKw