Το εκτεταμένο καλοκαίρι που βιώνουμε στην Ελλάδα είναι μεν ωραίο, αλλά τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου… φέρνουν όχι μόνο ανεπιθύμητες πλημύρες αλλά και κουνούπια.

Για τις πλημμύρες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, όμως για το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών, υπάρχει μία αποτελεσματική λύση.

Είναι μία αντικουνουπική συσκευή (ηλεκτρονικός κουνουποδιώκτης) με τη χαρακτηριστική ονομασία No More Mosquito, που θα βρείτε στη Smart Electronics με μόλις 1,90€ !!!

Μπορείτε να πάρετε μία live γεύση στο σχετικό βίντεο όπου παρουσιάζουμε τις λειτουργίες της.

Είναι ένα πολύ μικρό, ελαφρύ, οικονομικό αλλά και αποτελεσματικό gadget, τροφοδοτούμενο από μία αντίστοιχα μικρή μπαταρία, η οποία όμως προσφέρει μεγάλη αυτονομία – σίγουρα μεγαλύτερη από την αντοχή των κουνουπιών όταν βρίσκεται σε λειτουργία!

Παράγοντας υπερήχους, σε συχνότητα ανυπόφορη για τα κουνούπια, τα κρατάει μακριά σε ακτίνα 3 μέτρων από την τοποθεσία της συσκευής, καλύπτοντας 30 τ.μ. περίπου.

Ένα μόνο πλήκτρο ελέγχει όλα τα modes, πατώντας το διαδοχικά. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε συνεχή λειτουργία για 4, 8 ή 24 ώρες, με ένα LED να αναβοσβήνει σε διαφορετικό χρώμα ανάλογα με την επιλογή σας. Όταν περάσει ο επιλεγμένος χρόνος, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Η συσκευή είναι ακίνδυνη για τον άνθρωπο, δεν παράγει οσμές, δεν χρησιμοποιεί χημικά ή παστίλιες και έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Χρησιμοποιεί μία μπαταρία CR2032 και είναι ιδανικό για το μπαλκόνι, την εξοχή, τα μωρά παιδιά, την παραλία ή το camping.

Το No More Mosquito είναι εφοδιασμένο με ένα κλιπ ζώνης, ενώ συνοδεύεται και από ένα λουράκι για εύκολη μεταφορά. Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ξεχάστε για πάντα τα τσιμπήματα και τη φαγούρα!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 1,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=puaxcCRcWCY