Αν και όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων έρχονται εφοδιασμένα με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου για το παρκάρισμα, πολλά από τα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους είναι… της «παλιάς σχολής». Ακόμα και τα καινούργια όμως, συχνά έχουν αισθητήρα μόνο στο πίσω μέρος.

Η λύση της Smart Electronics με 4 αισθητήρες και οθόνη είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα και σίγουρα πιο οικονομική από τις εργοστασιακές επιλογές, καθώς μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με 15,90€ !!!

Περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα ελέγχου, ένα πάνελ – ψηφιακή οθόνη LED οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης, τα καλώδια τροφοδοσίας, 4 αισθητήρες (1 για κάθε πλευρά του αυτοκινήτου) και ένα ειδικό εργαλείο για εύκολη τοποθέτηση τους σε οποιοδήποτε σημείο.

Μάλιστα, μπορείτε να τοποθετήσετε όσους αισθητήρες θέλετε ή χρειάζεστε, στην πλευρά που επιθυμείτε και όχι απαραίτητα όλους.

Δείτε πόσο εύκολη είναι η λειτουργία του, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Στο πάνελ / ψηφιακή οθόνη, αναφέρεται η απόσταση σε μέτρα, από το κοντινότερο εμπόδιο, ενώ ένα σύνολο από χρωματιστές μπάρες (από πράσινο προς πορτοκαλί και κόκκινο) γεμίζει όσο πλησιάζετε σε απόσταση… «αγγίγματος».

Συγκεκριμένα, θα παρατηρήσετε δύο σύνολα από μπάρες, ένα για τη δεξιά και ένα για την αριστερή πλευρά, όμως μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις εν λόγω ενδείξεις σε όποιους δύο αισθητήρες επιθυμείτε.

Στο πάνω μέρος του πάνελ, ένας διακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την ηχητική ειδοποίηση, κατ’επιλογή σας.

Για να λειτουργήσει απαιτεί 12 volts, τα οποία παρέχονται από τη μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Αν και η κατανάλωση είναι μικρή μπορείτε εφόσον θέλετε να συνδέσετε το σύστημα με τα φώτα της όπισθεν για να έχετε αυτόματη ενεργοποίηση.

Προδιαγραφές:

    • Οθόνη 3 διαβαθμίσεων, 3 χρωμάτων (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο), που αλλάζουν όταν πλησιάζουμε (ή όταν μας πλησιάζει) εμπόδιο
    • Προσανατολισμός / κατεύθυνση θέσης εμποδίου
    • Απόσταση εντοπισμού 0,2 – 1,5 m
    • Ακουστική ειδοποίηση, η οποία δυναμώνει για αποστάσεις μικρότερες από 1,5 μέτρα
    • Αυτόματη ενεργοποίηση με τη χρήση της όπισθεν εφόσον το επιθυμείτε
    • Διάμετρος αισθητήρων: 2,2 χιλιοστά (mm)
    • Διστάσεις οθόνης LED: 10 Χ 2,4 εκατοστά (cm)

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και κάντε το παρκάρισμα παιχνίδι !!!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 15,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=__YRrOqZ4tE