Σίγουρα θα έχετε δει στις ταινίες τα μέτρα που παίρνει ο κόσμος ώστε να προστατευτεί από τους κλέφτες στο δρόμο. Παρ’όλο που το Λεκανοπέδιο δεν είναι η πιο ασφαλής περιοχή, εσείς δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ηλεκτροφόρα τέιζερ, ούτε σε σπρέι πιπεριού.

Τη λύση τη δίνει ο έξυπνος συναγερμός τσέπης της Smart Electronics, τροφοδοτούμενος από 3 μπαταρίες AG13, μόνο με 2,90€ !!!

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα τυπικό μπρελόκ, κάτι που ισχύει έτσι κι αλλιώς, αφού διαθέτει τον απαραίτητο κρίκο για να φιλοξενήσει τα κλειδιά σας. Στο μπροστινό τμήμα θα παρατηρήσετε ένα LED, το οποίο ενεργοποιείται με ένα μόνο πλήκτρο, και λειτουργεί ως ένας αρκετά πρακτικός φακός.

Η βασική λειτουργία του όμως είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή. Το μπρελόκ και ο φακός αποτελούν δύο όχι μόνο διαφορετικά αλλά και αυτόνομα τμήματα! Τραβώντας τα μεταξύ τους, αποσπώνται το ένα από το άλλο, και ξεκινάει η αναπαραγωγή ενός έντονου διαπεραστικού ήχου.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, μία μικρή επίδειξη (σκηνοθετημένης φυσικά) απόπειρας κλοπής, και πως μπορεί να αποτραπεί!

Μια άλλη προσέγγιση -κυρίως για τις γυναίκες- είναι να βάλετε το μπρελόκ στο χερούλι της τσάντας σας και όταν επιδιώξει ο κλέφτης να την πάρει να τραβήξετε τον κρίκο. Κανένας κλέφτης δεν θέλει να τρέχει στο δρόμο με μία τσάντα που βγάζει συναγερμό 110 db !!!

Όπως καταλαβαίνετε η συσκευή προφανώς δεν αποκαθιστά τα μαθήματα αυτοάμυνας ή… έναν καλό bodyguard, αλλά ένα είναι σίγουρο: ότι εκτός αν ο επίδοξος κλέφτης έχει σιδερένια ψυχραιμία και όλος ο κόσμος γύρω σας είναι αδιάφορος, το πιο πιθανό είναι ότι μόλις αρχίσει να ηχεί η σειρήνα θα τρομάξει και θα εγκαταλείψει τα κακόβουλα σχέδια εναντίον σας.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και κυκλοφορήστε άφοβα και με απόλυτη αίσθηση ασφάλειας όταν περπατάτε στους δρόμους της πόλης!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 2,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=0nRKs-SVksI