Οι πιο παλιοί ίσως θυμούνται το μάθημα της ξυλοκοπτικής! Για ελαφριές αλλά και πιο «βαριές» εργασίες στο σπίτι, στο χώρο εργασίας, την εργασία του γιού ή της κόρης στο σχολείο, ή ακόμα και για τα DIY χόμπι με τα οποία καταπιάνεστε είναι απαραίτητο ένα καλό πολυεργαλείο κοπής ξύλου.

Στη Smart Electronics θα βρείτε μία εξαιρετική σέγα και το σετ των απαραίτητων εργαλείων (τρυπάνι, εξάρτημα για στήριξη σε πάγκο, σφικτήρα κ.α.) μόνο με 16,50€ !!!

Είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό μεταλλικών και ξύλινων υλικών, που συνθέτουν μία στιβαρή και αξιόπιστη λύση, η οποία αντέχει άνετα στην καταπόνηση που σίγουρα θα δεχτεί.

Με το ειδικό κλειδί που θα βρείτε στη συσκευασία, μπορείτε να αλλάξετε κεφαλές στο χειροκίνητο τρυπάνι. Μία ξύλινη πλάκα αναλαμβάνει να στερεώσει τη σέγα στο τραπέζι, στο γραφείο ή στον πάγκο εργασίας, ώστε να εκτελέσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια, και κυρίως με ασφάλεια.

Ένα σύνολο από οδοντωτές λάμες που συνοδεύουν τη σέγα, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάθε εργασία κοπής.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς! Είτε πρόκειται για εργασίες σε πλακέτες κυκλωμάτων, είτε για τη μαθητική εργασία του παιδιού σας, είτε για απλές επεμβάσεις DIY στο χώρο σας, η λύση που σας προτείνουμε εδώ θα σας λύσει τα χέρια αφού το εργαλείο κάνει το μάστορα.

Αποκτήστε το, με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, απολαύστε τη χαρά της δημιουργίας και δείτε πόσο εύκολο είναι να γίνετε τεχνίτης!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 16,50€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=9-89O2F6lfY