Η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων είναι πολύ σημαντική, ειδικά στις μέρες μας, οπότε κάθε μικρό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή μπορεί ταυτόχρονα να βοηθήσει σημαντικά την τσέπη μας.

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να άναβε ή να έσβηνε αυτόματα το φως ενός δωματίου, όταν το χρειάζεστε και μόνο; Πόσες φορές δεν έχετε ξεχάσει μια λάμπα ανοιχτή με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε ενέργεια για πολλές ώρες, π.χ. στην τουαλέτα, μέχρι να το αντιληφθείτε και να τη σβήσετε; Πόσες φορές δεν έχετε μπει στο σπίτι με πράγματα στα χέρια σας, προσπαθώντας να ανάψετε το φως με τον… αγκώνα; Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να σβήσετε το φως αφού ξαπλώσετε στο κρεβάτι, με τον διακόπτη να είναι στον τοίχο, μακριά από εσάς;

Όλα τα παραπάνω σενάρια βρίσκουν τη λύση τους στη νέα έξυπνη λάμπα LED της Smart Electronics με ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης (motion sensor), που κοστίζει μόλις 7,90€ !!!

Η Smart LED Eco Lamp έχει χαμηλή κατανάλωση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ντουί Ε27 (μεγάλο βιδωτό). Ταυτόχρονα, έχει ισχύ 9 Watts και μπορεί να φωτίσει άνετα ένα δωμάτιο με λευκό φως χάρη στα δεκάδες LED που έχει στο εσωτερικό της και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της, όμως, είναι οι ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης και φωτός! Ο πρώτος ενεργοποιεί αυτόματα τη λάμπα όταν κινηθεί κάτι στο χώρο που βρίσκετε, έτσι ώστε να ανάβει όταν μπαίνετε στο χώρο, και τη σβήνει αυτόματα αν σταματήσει οποιαδήποτε κίνηση για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Ο αισθητήρας φωτός, παράλληλα, ελέγχει το επίπεδο του φωτισμού στο χώρο, ώστε να μην ενεργοποιεί τη λάμπα αν δε χρειάζεται, δηλαδή κατά τη διάρκεια της μέρας, ή αν ο χώρος φωτίζεται τεχνητά με άλλο τρόπο.

Και επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, και ένα βίντεο πολύ περισσότερες, δείτε σε αυτό που ετοιμάσαμε για εσάς, πως αυτή η λάμπα θα σας λύσει τα χέρια!

Είναι ιδανική για το υπνοδωμάτιο αφού μπορεί να σβήνει αυτόματα αφού ξαπλώσετε, αλλά και να ανάβει αυτόματα αν σηκωθείτε το βράδυ από το κρεβάτι, για οποιοδήποτε λόγο. Επίσης είναι ιδανική για κοινόχρηστους χώρους ώστε να μην ανάβει όταν δε χρειάζεται και να εξοικονομείτε ενέργεια, όπως για το WC καταστημάτων κ.λπ.

Επίσης, ιδανική για χώρους αποθήκευσης (πατάρια, αποθήκες, υπόγεια κ.λπ.) αλλά και σκάλες όπου δηλαδή μπαίνετε συνήθως με τα χέρια σας «γεμάτα» και χρειάζεστε φωτισμό στο χώρο, χωρίς να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα κάνετε την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη!

https://www.youtube.com/watch?v=4x54gHBPIRw