Όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει, δεν υπάρχει καθόλου έλλειψη στη ζωή μας από πράγματα που σπάνε, είτε κατά λάθος είτε… για να ξεθυμάνουμε!!! Και φυσικά δεν είναι μόνο τα σπασίματα αφού η κόλλα είναι απαραίτητη σε κάθε hobby και σε κάθε επισκευή.

Είτε πρόκειται για ατύχημα είτε όχι, η σούπερ κόλλα της Smart Electronics που κάνει για όλα, δεν θα κρίνει την απροσεξία ή τα νεύρα σας.

Αντίθετα, θα βοηθήσει τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να επαναφέρετε τα σπασμένα αντικείμενα σας στην προηγούμενη… ενιαία μορφή τους.

Κολλάει πλαστικά, μέταλλα, ξύλο, πορσελάνες, κεραμικά, δέρμα, ελαστικά, χαρτί, οικοδομικά υλικά, τα πάντα όλα δηλαδή και όλα αυτά μόνο με 4,90€ !!!

Είναι επίσης ιδανική για κάθε είδους επισκευή, συναρμολόγηση, χειροτεχνία και είναι κατάλληλο για εσωτερική αλλά για εξωτερική χρήση αφού αντέχει στο χρόνο και το νερό.

Τι είναι όμως η σούπερ κόλλα; Πρόκειται για ένα δοχείο σε σχήμα και μέγεθος «στυλό» το οποίο περιέχει ένα διάφανο παχύρευστο υλικό, που έχει πατενταριστεί και κατασκευάζεται στην Αμερική.

Ως πρώτο βήμα, εφαρμόζετε αυτό το υλικό στη ραγισμένη επιφάνεια, και μάλιστα χωρίς να ανησυχείτε μην κολλήσουν τα χέρια σας.

Αυτό συμβαίνει γιατί η κόλλα δεν σταθεροποιείται όταν εκτεθεί στον αέρα, ούτε καν όταν περάσει λίγη ώρα. Για να απελευθερωθεί η τεράστια συγκολλητική της δύναμη χρειάζεται υπεριώδη ακτινοβολία.

Πως γίνεται αυτό; Στην άλλη άκρη του στυλό θα βρείτε μία πολύ μικρή συσκευή (σαν φακό) που παράγει υπεριώδεις ακτίνες. Εκθέτοντας την κόλλα στην υπεριώδη ακτινοβολία σταθεροποιείται. Έτσι κολλάει απόλυτα τα μέρη στα οποία έχει εφαρμοστεί.

Μπορείτε να δείτε μία μικρή επίδειξη στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, και να διαπιστώσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο!

Ο υπεριώδης φακός μάλιστα μπορεί να ενεργοποιηθεί επάνω στο στυλό ή να αποσπαστεί για μεγαλύτερη φορητότητα και ευκολότερη χρήση σε δύσκολα σημεία.

Αποκτήστε με ένα μόνο κλικ τη σούπερ κόλλα που «κάνει για όλα», από τη Smart Electronics και απελευθερώστε το μάστορα που κρύβετε μέσα σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 4,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=MMvniIGeeHU