Πόσες φορές βαριέστε να σηκωθείτε από τον καναπέ όταν βλέπετε TV για να σβήσετε το φως ή πόσες φορές θέλετε να ανάψετε το φως περιβάλλοντος που έχετε βάλει πίσω από την τηλεόραση;

Πόσες φορές θα θέλατε να έχετε τον διακόπτη εκεί δίπλα στο κρεββάτι το πρωί όταν ξυπνάτε ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωϊνό;

Πόσες φορές θα θέλατε να έχετε τον έλεγχο του φωτισμού στο χώρο σας στις άκρες των δακτύλων σας; Κάτι σαν «σουσάμι άναψε» ή «σουσάμι σβήσε»;

Μπορεί να νέα smart homes να έχουν πολλά ενσωματωμένα συστήματα αυτοματισμού, όμως σε ένα πιο παλιό τυπικό σπίτι θα χρειαζόσασταν αρκετό κόπο, χρόνο, χρήματα, καλώδια και μερεμέτια, για να κάνετε τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Κανείς δεν το θέλει αυτό! Οι όροι waf (wife acceptance factor) και maf (mother acceptance factor) δεν βγήκαν τυχαία…

Κι όμως υπάρχει εύκολη αλλά αποτελεσματική λύση. Είναι το έξυπνο ντουί WiFi της Smart Electronics, που μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με 19,90€ !!!

Πρόκειται για μία πολύ οικονομική και πρακτική λύση, που θα δώσει άλλη αίσθηση στην καθημερινότητα σας αφού ο χειρισμός των συσκευών θα είναι… «του χεριού σας».

Απλά πατάτε το «on» στο smartphone και το φως ενεργοποιείται. Πατάτε το «off» και αντίστοιχα απενεργοποιείται, χωρίς να κουνηθείτε καθόλου από τη θέση σας!

Το βασικό κομμάτι του περιλαμβάνει ένα κλασικό σπείρωμα Ε27 (θηλυκό) στη μία άκρη, για την τοποθέτηση της λάμπας, και ένα αρσενικό από την άλλη ώστε να το βιδώσετε στο ντουί του ήδη υπάρχοντος φωτιστικού σας. Χωρίς καλώδια, χωρίς πρόσθετες συνδέσεις!

Η συσκευή μπορεί να «σηκώσει» λάμπες έως 200 Watts ισχύος, οπότε σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σας! Άσε που με τις σύγχρονες λάμπες LED με μία τέτοια ισχύ μπορείτε να φωτίσετε όλο το σπίτι…

Ας επιστρέψουμε όμως στη σύνδεση: Αφού βιδώσετε το ντουί όπως προαναφέραμε τοποθετείτε τη λάμπα και ενεργοποιήστε τον διακόπτη τοίχου για τη συγκεκριμένη παροχή, προκειμένου να τον αφήσετε τον μόνιμα σε αυτή τη θέση (on). Στη συνέχεια ελέγχετε την παροχή από το κινητό σας. Δείτε πόσο απλό είναι, στο βίντεο, που ετοιμάσαμε για εσάς.

Όπως είπαμε το άναμμα και το σβήσιμο της λάμπας το αναλαμβάνει το έξυπνο ντουί, το οποίο ελέγχετε μέσω της εφαρμογής στο κινητό ή στο tablet σας, όπως θα δείτε στο βίντεο. Επιπλέον μπορείτε μέσα από την εφαρμογή να ελέγξετε περισσότερες συσκευές.

Επίσης, εκτός από απλό άνοιγμα / κλείσιμο, έχετε επίσης την επιλογή ενεργοποίησης / απενεργοποίησης μέσω χρονοδιακόπτη, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ. όταν πηγαίνετε για ύπνο, σε ένα παιδικό δωμάτιο ή όταν φεύγετε από το σπίτι, ενώ μπορείτε να δώσετε πρόσβαση και σε άλλους, επιλεγμένους χρήστες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν κι εκείνοι το έξυπνο ντουί από το κινητό τους. Τι περισσότερο θέλετε;

Είναι μία λύση ιδανική για το σπίτι (όλοι έχουμε το κινητό δίπλα στο κρεβάτι), το γραφείο (π.χ. στο meeting room), το σαλόνι (TV), στους χώρους εκπαίδευσης (π.χ. για παρουσιάσεις στα αμφιθέατρα), και για πολλές άλλες περιπτώσεις. Θα μπορούσε ακόμα να ανάβει περιοδικά και τα φώτα του σπιτιού κατά την απουσία σας δίνοντας την εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται σπίτι, αποθαρρύνοντας έτσι τους επίδοξους διαρρήκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έξυπνο ντουί συνεργάζεται και υποστηρίζει τις πλατφόρμες Amazon Alexa, Nest και Google Assistant, οπότε αν έχετε κάποιο έξυπνο «ηχείο» με μια από τις παραπάνω πλατφόρμες, μπορείτε να δώσετε φωνητικές εντολές μέσω αυτού και να αναβοσβήσετε το φως!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, κάντε το πρώτο βήμα για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε Smart Home, αφήνοντας πίσω την εποχή που έπρεπε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, την πολυθρόνα ή τον καναπέ για να ανάψετε η να σβήσετε το φως!

https://www.youtube.com/watch?v=ad4BoIZOQ8w