Το trend που ξεκίνησαν οι action-cams πριν από μία δεκαετία (και κάτι) έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής.

Άλλωστε και η ζωή μας έχει πια περισσότερο action οπότε η Sport Action Camera HD-DV, δεν απευθύνεται μόνο στους λάτρεις των extreme sports ή σε εκείνους που αγαπούν τα ταξίδια, αλλά για όλους όσους θέλουν να μοιράζονται την καθημερινότητα τους, με πιο… ζωντανό τρόπο.

Και αν μέχρι τώρα η τιμή ήταν μία καλή δικαιολογία για να μην την βάλετε στις προτεραιότητές σας, τώρα πια με 31,90€ και με τέτοιες προδιαγραφές από την Smart Electronics, η απόκτησή της είναι must !!!

Όπως όλες οι καλές συσκευές της συγκεκριμένης οικογένειας είναι dustproof, για να τρώνε οι άλλοι -και όχι η κάμερα- τη σκόνη σας.

Είναι επίσης waterproof και αντέχει σε βάθος μέχρι 30 μέτρα. Αυτό γίνεται τοποθετώντας τη στην ειδική διάφανη πλαστική θήκη, η οποία κλείνει ερμητικά, προσφέροντας απόλυτη προστασία από όλους τους κινδύνους των εξωτερικών χώρων (νερό, σκόνη, λάσπη, πτώσεις, κτλ.). Στο βουνό (σκι, snowboard), στη θάλασσα (surfing, καταδύσεις), σε moto / auto cross, αλλά και σε κάθε δράση η Sport Action Camera HD-DV θα καταγράψει συναρπαστικά τις μοναδικές σας στιγμές.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς τις δυνατότητες της αναλυτικά!

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε μία πραγματικά πλούσια συλλογή από αξεσουάρ, όπως λουράκια, βάσεις, αυτοκόλλητα διπλής όψης, κ.ά.

Όλα αυτά θα σας επιτρέψουν να στερεώσετε την κάμερα κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε σημείο, όπως στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, στο τιμόνι του ποδηλάτου, στο κράνος της μηχανής, σε τρίποδο, στη ζώνη κ.ο.κ.

Κάποια από αυτά είναι βιδωτά, ενώ άλλα αυτοκόλλητα, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για κάθε περίσταση, ανάλογα με το εκάστοτε σενάριο χρήσης της κάμερας.

Η καταγραφή HD video γίνεται στα 1080p με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ή στα 720p με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. H γωνία καταγραφής χάρη στον ευρυγώνιο φακό είναι 170 μοιρών για να τα δείτε όλα, η αντικραδασμική λειτουργία θα σας προσφέρει εξαιρετικά σταθερές λήψεις και το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα καταγράψει αξιόπιστα τον ήχο. Τέλος, μπορείτε να φέρετε τη δράση πιο κοντά με το ZOOM X4 !!!

Αν πάλι θέλετε να τραβήξετε βίντεο για πάρα πολλή ώρα, σε χαμηλότερη ανάλυση, υπάρχει και η επιλογή 4:3 VGA (640×480).

Φωτογραφίες μπορεί να τραβήξει επίσης σε διάφορες αναλύσεις (5MP, 3MP, 2MP και 1.3MP). Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει από την ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 2 ιντσών.

Η αποθήκευση των δεδομένων γίνεται σε κάρτα μνήμης microSD, οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία στην ποιότητα λόγω χώρου στη μνήμη.

Δίπλα από αυτή την υποδοχή θα βρείτε και μία θύρα microUSB, τόσο για τη φόρτιση της συσκευής όσο και για μεταφορά δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται η αφαίρεση της κάρτας κάθε φορά.

Υπάρχει όμως και η δυνατότητα εγγραφής όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση, κάτι που την καθιστά ιδανική και ως σύστημα ασφαλείας στο σπίτι ή το γραφείο.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, προκειμένου να καταγράφει αυτόματα τη διαδρομή.

Η μπαταρία της είναι επαναφορτιζόμενη, με χωρητικότητα 900mAh, αλλά το βάρος μαζί με την μπαταρία είναι μόλις 58 γραμμάρια!

Τέλος, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο microHDMI (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να τη συνδέσετε με τον υπολογιστή ή την τηλεόραση!

Αποκτήστε τη Sport Action Camera HD-DV με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας και μοιραστείτε με όλους τη συναρπαστική δράση, τις εξορμήσεις και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 31,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=m7t7mLgf5gs