Σας αρέσει η ποδηλασία, και μάλιστα δεν αντιμετωπίζετε πλέον το ποδήλατο ως παιχνίδι, αλλά ως μεταφορικό μέσο. Έτσι λοιπόν, ήρθε η ώρα να το εξοπλίσετε με ένα αξεσουάρ που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη με τους αγαπημένους σας δύο τροχούς. Το Bicycle Computer SB-318 είναι ένας υπολογιστής ταξιδιού, ειδικά σχεδιασμένος ώστε να λειτουργεί με οποιοδήποτε ποδήλατο.

IMG_6015
Κατ’ αρχάς συνοδεύεται από ένα σύνολο αξεσουάρ, τα οποία βοηθούν στη βέλτιστη σταθεροποίηση της συσκευής, ώστε να επιβιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες πορείες. Όσον αφορά την πηγή τροφοδοσίας, αυτή είναι μόνο μία μικρή μπαταρία LR44. Επίσης σας επιτρέπει να ορίσετε τη διάμετρο των τροχών σας, ώστε οι μετρήσεις να γίνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Στις λειτουργίες του περιλαμβάνει μέτρηση των συνολικών χιλιομέτρων που έχετε διανύσει από τον τελευταίο μηδενισμό του ταχυμέτρου, τη μέγιστη αλλά και τη μέση ταχύτητα που έχετε επιτύχει στην τελευταία διαδρομή σας. Επίσης χρονομετρά τη διαδρομή σας, ενώ αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 300 δευτερόλεπτα, μπαίνει αυτόματα σε mode χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Τέλος, μπορείτε να «κλειδώσετε» την οθόνη σε μία συγκεκριμένη τιμή, π.χ. σε μία εντυπωσιακή μέγιστη ταχύτητα που πραγματοποιήσατε. Να σημειώσουμε επιπλέον ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη, και έτσι κρίνεται κατάλληλη για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr με 7,90€