Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πλέον συνήθεις κατηγορίες Bluetooth handsfree περιλαμβάνουν τις in-ear λύσεις και τα ενσύρματα ακουστικά που χρησιμεύουν και ως headset. Το κακό με τα πρώτα είναι ότι συνήθως τα ψάχνουμε, ενώ τα καλώδια συνήθως μπλέκονται και μέχρι να τα ξεμπλέξουμε, για να απαντήσουμε, έχουμε χάσει την κλήση!

Το να βρει κάποιος μία αξιόπιστη λύση, ποιοτική, ανθεκτική και με cool design έμοιαζε απίθανο ή ήταν πολύ ακριβό…

Η λύση ήρθε από την Smart Electronics που παίζει σε «διπλό ταμπλό» συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με κόστος μόνο 22,90€ !!!

Πρόκειται για ένα Bluetooth stereo headset με πολύ πρωτότυπο, cool, σχεδιασμό. Περιλαμβάνει ένα πλαστικό περίβλημα που τοποθετείται άνετα γύρω από το λαιμό σας, και δεν σας ενοχλεί καθόλου, αφού ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια.

Αυτό «φιλοξενεί» τα καλώδια των στερεοφωνικών in-ear ακουστικών (ψείρες), ενώ περιλαμβάνει και δύο μαγνήτες, ώστε να στερεώνονται τα ακουστικά στο πλαίσιο όταν δεν τα χρησιμοποιείτε!

Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να τα φοράτε συνεχώς στα αυτιά σας, ούτε όμως να κρέμονται άτακτα πάνω στα ρούχα σας.

Για ακόμα περισσότερη άνεση, στη συσκευασία θα βρείτε 2 πρόσθετα σετ από buds, σε μικρό και μεγάλο μέγεθος, με τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε τα buds μεσαίου μεγέθους που διαθέτουν αρχικά τα ακουστικά.

Η θύρα microUSB καλύπτεται ώστε να προστατεύεται από ατυχήματα και από… τα στοιχεία της φύσης όταν π.χ. κάνετε jogging και πιάσει ψιλόβροχο, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καλώδιο για τη φόρτιση.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εύχρηστα, μοντέρνα και εργονομικά είναι!

Η συσκευή επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και 2 κινητών ταυτόχρονα, ενώ η διαδικασία του pairing γίνεται άμεσα, χωρίς κωδικό.

Μάλιστα προσφέρει και λειτουργία δόνησης, η οποία ενεργοποιείται κατά τη λήψη εισερχόμενης κλήσης, ώστε να ειδοποιείστε εγγυημένα, τόσο στο δρόμο που έχει πολύ θόρυβο, όσο και στο meeting room, όπου σίγουρα έχετε το κινητό σε silent mode.

Τα πλήκτρα του περιλαμβάνουν το on/off, το πλήκτρο απάντησης / απόρριψης, τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης ήχου, όπως και τα play/pause στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα ακουστικά για την αναπαραγωγή μουσικής stereo με πολύ καλές επιδόσεις.

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 200 mAh προσφέρει χρόνο αναμονής 250 ωρών και χρόνο ομιλίας 7-8 ωρών.

Look mom, no hands! Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και δώστε πραγματικό νόημα στο «freedom» του handsfree!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 22,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=mo_PIdGj4ZY