Όλοι οι επαγγελματίες έχουμε βρεθεί σε κάποιο συνέδριο, meeting ή συνέντευξη τύπου, είτε ως επισκέπτες είτε, ακόμα καλύτερα, ως συμμετέχοντες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χρειάζεστε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μεταφέρετε σωστά το μήνυμα σας, αλλά και να διατηρήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.

Η Smart Electronics μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, με τη νέα ασύρματη συσκευή παρουσίασης, που κοστίζει μόλις 12,90€ !!!

Πρόκειται για ένα μικρό και πρακτικό presenter, που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τη διεκπεραίωση μίας επιτυχούς παρουσίασης. Το πρώτο βήμα είναι φυσικά να το συνδέσετε με τον υπολογιστή. Αυτό γίνεται απλά συνδέοντας σε μία θύρα USB τον πομποδέκτη που θα βρείτε στη συσκευασία, και ο οποίος λειτουργεί με βάση την τεχνολογία Bluetooth.

Τα Windows έχουν ενσωματωμένο τον απαραίτητο driver, οπότε δεν χρειάζεται οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού εκ μέρους σας.

Μόλις το τοποθετήσετε στη θύρα USB, θα αρχίσει να αναβοσβήνει το ενδεικτικό LED του πομποδέκτη, κι εσείς απλά πατάτε ένα από τα πλήκτρα του presenter για να ολοκληρωθεί το pairing.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εύκολη είναι η χρήση του! Η συσκευή διαθέτει τρία πλήκτρα, ένα από τα οποία αναλαμβάνει την προβολή μίας ακτίνας laser, ώστε να δείχνετε στους ακροατές σας ακριβώς τα σημεία που θέλετε να τονίσετε σε κάθε slide.

Με τα άλλα δύο πλήκτρα περιηγείστε στο επόμενο και στο προηγούμενο slide, αντίστοιχα.

Φυσικά είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή προγράμματα παρουσιάσεων της αγοράς, όπως το PowerPoint, το Acrobat, το Prezi, κ.ά., οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς θα λειτουργεί σε κάθε περίπτωση.

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης την απαραίτητη μπαταρία για το presenter, μία θήκη μεταφοράς, όπως και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ότι και αν παρουσιάζετε στο κοινό σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 12,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=oqFUQbGM2Zk