Διανύουμε ένα ακόμα ελληνικό καλοκαίρι, με όλα τα καλά του, αλλά φυσικά και με τη ζέστη του, η οποία πολλές φορές γίνεται ανυπόφορη όταν ο υδράργυρος σκαρφαλώνει ακόμα και πάνω από τους 40 βαθμούς.

Η ανάγκη για δροσιά είναι συχνά επιτακτική, αλλά αρκετές φορές ο κλιματισμός είναι πολυτέλεια είτε γιατί δεν υπάρχει, είτε γιατί πρέπει να μείνει κλειστός για λόγους υγείας ή οικονομίας.

Δροσιστείτε! Υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από τον «παλιό – καλό» ανεμιστήρα. Μία λύση που εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομική, αφού χάρη στη Smart Electronics μπορεί να σας δροσίσει μόνο με 19,90€ !!!

Η συγκεκριμένη συσκευή κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, καθώς είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό. Πρόκειται για έναν επιδαπέδιο ανεμιστήρα που διαθέτει τέσσερεις διαφορετικές κλίμακες έντασης, γεγονός που σας επιτρέπει να επιλέξετε το πόσο ισχυρή, θέλετε να είναι η ροή του αέρα.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, όπου φαίνεται πόσο καλαίσθητος και πρακτικός είναι. Η ισχύς των 50 watts τροφοδοτεί τρεις ιδιαίτερα μεγάλους έλικες, που μπορούν να καλύψουν άνετα ένα δωμάτιο.

Όσο για την ευελιξία του, μπορεί να ρυθμιστεί στον κάθετο άξονα, σε γωνία και καθ’ύψος, ενώ στον οριζόντιο είτε περιστρέφεται είτε παραμένει σταθερός στην επιθυμητή γωνία, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Μία βάση με τέσσερα μεγάλα πόδια, εγγυάται τη σταθερότητα του στο έδαφος, όπου και αν τοποθετηθεί. Ιδανικός για το σπίτι, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα αλλά και το γραφείο ή το εξοχικό, ενώ χάρη στη χαμηλή του τιμή αποδεικνύεται η καλύτερη επένδυση σε δροσιά που θα μπορούσατε να κάνετε !!!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να δροσιστείτε αποτελεσματικά και οικονομικά!

https://www.youtube.com/watch?v=ecm9nqAicxY