Σε μία εποχή όπου η ασφάλεια -τόσο η δική μας όσο και των δικών μας ανθρώπων- αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πτυχές της καθημερινότητα μας, όλοι βρισκόμαστε προς αναζήτηση των βέλτιστων λύσεων.

Μία από τις πιο διακριτικές επιλογές, είναι ο πομποδέκτης FM της Smart Electronics, που σας προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο με 64,90€ !!!

Μπορεί να τοποθετηθεί το δωμάτιο του μωρού ή κάποιου ηλικιωμένου ατόμου και εσείς να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας όντας βέβαιοι πως όταν ξυπνήσει ο μωρό ή σας ζητήσει το ηλικιωμένο άτομο το υπερευαίσθητο μικρόφωνο της συσκευής θα φροντίσει για την άμεση ενημέρωσή σας.

Ο πομπός είναι μία εξαιρετικά μικρή αλλά ισχυρή συσκευή, που τροφοδοτείται από μία απλή μπαταρία των 9V.

Η integrated κεραία του είναι σε μορφή καλωδίου, και μάλιστα λεπτού και ευέλικτου, ώστε όχι μόνο να τοποθετείται όπου θέλετε, αλλά να καλύπτει και αρκετά μεγάλη απόσταση όταν απαιτείται.

Ο δέκτης είναι μία επίσης compact συσκευή, που διαθέτει στερεοφωνική υποδοχή 3,5mm ώστε να ακούτε μόνο εσείς ότι γίνεται στον χώρο σας.

Η δική του μπαταρία είναι ενσωματωμένη και επαναφορτιζόμενη, μέσω καλωδίου miniUSB, το οποίο θα βρείτε στη συσκευασία, και που μπορείτε να συνδέσετε σε υπολογιστή, φορτιστή ή powerbank.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εύκολη είναι η χρήση του! Το πακέτο αγοράς είναι αρκετά πλήρες, περιλαμβάνοντας τον πομπό, τον δέκτη, ένα καλώδιο miniUSB, ένα ζευγάρι στερεοφωνικά ακουστικά ψείρες, και μία μπαταρία των 9V.

Πρόκειται για μία συσκευή ιδανική για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο σπίτι, στο γραφείο σας, στο δωμάτιο του μωρού ή κάποιου ηλικιωμένου ατόμου.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και εγκαταστήστε τη δική σας απλή λύση ασφαλείας για εσάς και τα αγαπημένα σας άτομα!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 64,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=NmzmCIQQk_4