Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα laptops είναι η αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό τους.

Αυτό συμβαίνει όταν τρέχουμε προγράμματα που «ζορίζουν» το hardware, όπως εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών / βίντεο / ήχου, και φυσικά παιχνίδια, που είναι άκρως απαιτητικά. Επίσης, συμβαίνει όταν δουλεύουμε με τον υπολογιστή απίστευτες ώρες με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται.

Ειδικά όταν ο καιρός είναι ζεστός, το πρόβλημα επιδεινώνεται, ενώ το χειρότερο σενάριο είναι να έχετε τοποθετήσει το laptop και σε ανισόπεδη επιφάνεια, π.χ. στον καναπέ ή στο κρεβάτι, μπλοκάροντας έτσι τον εξαερισμό του.

Τη λύση έρχεται να δώσει το νέο laptop cooler stand της Smart Electronics, μόνο με 14,90€ !!!

Διαθέτει μεταλλικό πλέγμα που ψύχεται και το ίδιο με τη ροή του αέρα, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική πολύ καλή απόδοση.

Στο εσωτερικό του βρίσκονται 8 ανεμιστήρες (!!!) των οποίων η ένταση ρυθμίζεται με ένα ποτενσιόμετρο, μεταξύ 750-1500 RPM.

Η συνολική απόδοση τους είναι στα 44 CFM, καταναλώνοντας παρ’όλα αυτά μόλις 2 watts! Super; Υπάρχουν κι άλλα…

Η τροφοδοσία πραγματοποιείται μέσω οποιασδήποτε θύρας USB του laptop σας.

Για να μην «χάσετε» μάλιστα αυτή τη θύρα, το stand διαθέτει και λειτουργία USB hub, προσφέροντας μία ακόμα ελεύθερη θύρα USB ως αντιστάθμιση. Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εύκολη και πρακτική είναι η χρήση του.

Στο κάτω μέρος της βάσης υπάρχουν 4 αντιολισθητικά πόδια, τα οποία είναι και πτυσσόμενα, ώστε να προσαρμόζετε το ύψος και τη γωνία θέασης. Στο επάνω μέρος θα βρείτε 2 επίσης πτυσσόμενα stop, τα οποία συγκρατούν το laptop ώστε να μην κυλήσει και πέσει από τη βάση όταν το χρησιμοποιείτε π.χ. στον καναπέ ή το κρεβάτι!

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι παράγει θόρυβο μόνο 11 decibel, διατηρώντας έτσι ιδιαίτερα διακριτική παρουσία, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο.

Be Cool! Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και δώστε στο laptop σας μία ανάσα αέρα που τόσο χρειάζεται!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 14,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=svsbmOLGFdw