Αν νοσταλγείτε την ομολογουμένως ατμοσφαιρική δεκαετία των 70s, ή αν απλά θέλετε ένα… active διακοσμητικό φωτιστικό gadget, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι lava lamps ήταν… all the rage, τότε, και δικαιολογημένα, αφού ήταν ότι πιο κοντινό στη σημερινή animated τέχνη. Σχεδόν κάθε σπίτι είχε ένα τέτοιο διακοσμητικό, κατά κανόνα σε σχήμα πυραύλου, που προσέδιδε μία μοναδική αίσθηση ambiance.

Μάλιστα σήμερα ίσως προσφέρει ακόμα πιο έντονη παρουσία, αφού υπάρχει λιγότερη… πολυχρωμία στο design εσωτερικών χώρων. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο και μωβ).

Mόνο με 16,90€ μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την εντυπωσιακή lava lamp της Smart Electronics για διακοσμήσετε ή να «φτιάξετε ατμόσφαιρα», στο σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιό σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τις θαυμάσιες εναλλαγές και το εξαιρετικό οπτικό εφέ, που προσφέρει η χαλαρή κίνηση από το ειδικό υλικό.

Διαθέτει ένα διακόπτη και dimmer, που ενεργοποιεί τη λάμπα ενώ παράλληλα ρυθμίζει την ένταση του φωτός -για ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα- αλλά και την ταχύτητα του… animation.

Το υλικό δεν είναι ενιαίο, διαθέτοντας particles που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν το εφέ.

Τα υλικά στο εσωτερικό περιλαμβάνουν κατά βάση ένα ειδικό μείγμα ελαίου και κεριού, που όταν θερμαίνεται δημιουργεί το γνωστό φαινόμενο των… floating bubbles.

Η τροφοδοσία είναι 220V, το χρώμα του περιβλήματος ασημί και έχει ύψος 33 εκατ. και διάμετρο βάσης 9 εκατοστά.

Σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε με αυτό το εφέ. Αν όμως εξηγήσετε στους φίλους σας και πως λειτουργεί, θα τους αφήσετε άφωνους. Ρίξτε μία ματιά στην τεχνολογία «πίσω από τη μαγεία», παρακολουθώντας αυτό το βίντεο ώστε να μάθετε «τα πάντα όλα» για τις lava lamps.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 16,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=znzmO6XtfTc