Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το smartphone, το tablet ή ακόμα και τα widgets στα desktop λειτουργικά συστήματα παρέχουν επαρκείς πληροφορίες ώστε να μη χρειαζόμαστε πλέον άλλα gadgets. Και δεν θα είχε άδικο!

Υπάρχει όμως και η περίπτωση που θέλετε να έχετε αυτές τις πληροφορίες -και πολύ περισσότερες- πάντα ορατές από όλο τον κόσμο στο σπίτι, το κατάστημα, το σχολείο ή το γραφείο.

Τότε χρειάζεστε το εντυπωσιακό Ρολόι – Γίγας LED της Smart Electronics, που κοστίζει μόνο 27,50€ !!!

Διαθέτει ενδείξεις μεγάλου μεγέθους (για την ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα) και κάποιες μικρότερες (για την ημέρα, το μήνα και το έτος). Όλα αυτά είναι ρυθμιζόμενα με πολύ εύκολο τρόπο, μέσω 4 πλήκτρων στο πίσω μέρος.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη και με θερμόμετρο, το οποίο αναφέρει τη θερμοκρασία του χώρου σε βαθμούς Κελσίου.

Δείτε πόσο όμορφο, πρακτικό και εύχρηστο είναι, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσας!

Όσο για τις ηχητικές ειδοποιήσεις, μπορείτε να ορίσετε μία συγκεκριμένη ώρα, η οποία λειτουργεί ως ξυπνητήρι, έναρξη / λήξη εργασίας κτλ.

Στη μέση του μπροστινού panel βρίσκεται ένα σύνολο από ενδείξεις, που σημειώνουν ποια ημέρα της εβδομάδας διανύουμε. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για προθεσμίες και παραδόσεις, σε περίπτωση που… χάνετε τις μέρες στις διακοπές, ή αν θέλετε να ξέρετε πόσο απέχει…. η Παρασκευή, όταν βρίσκεστε στη δουλειά!

Διαθέτει όμως και ένα ενσωματωμένο ηχείο, που εξυπηρετεί όχι μόνο το ξυπνητήρι, αλλά και τις ηχητικές ενδείξεις που επιβεβαιώνουν τις ρυθμίσεις.

Στο πίσω μέρος διαθέτει δύο εσοχές, ώστε να το κρεμάσετε στον τοίχο.

Ένα κλιπ που συνοδεύει τη συσκευή, κουμπώνει προαιρετικά στο κάτω μέρος ώστε να τοποθετήσετε τη συσκευή πάνω στο γραφείο σας ή σε κάποιο ράφι. Το καλώδιο που θα βρείτε στη συσκευασία, μπορεί να παρέχει τροφοδοσία τόσο μέσω φορτιστή όσο και μέσω θύρας USB.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και θα έχετε κάθε πληροφορία για τη ροή του χρόνου (ώρα, ημερομηνία, ημέρες εβδομάδας) αλλά και τη θερμοκρασία πάντα διαθέσιμες!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 27,50€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=hyqSf6fQfas