Όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο αναζήτησης των καλύτερων ακουστικών για τις ανάγκες μας.

Επειδή είναι μία συσκευή που χρησιμοποιούμε σε πολλές περιπτώσεις (υπολογιστή, κινητό, ηχοσύστημα κ.α.), είναι ίσως το μοναδικό είδος για το οποίο έχουν όλοι κάποια γνώμη και με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι σχεδόν όλη τη μέρα !!!

Είναι πολύ λογικό, όλοι να βρίσκονται σε αναζήτηση του καλύτερου, του ελαφρύτερου, του επώνυμου αλλά και του πιο οικονομικού ζεύγους ακουστικών.

Μία από τις καλύτερες προτάσεις που μπορείτε να αποκτήσετε στη Smart Electronics, και μάλιστα με τη «σφραγίδα» της Lenovo, είναι το μοντέλο P950N, μόνο με 12,90€ !!!

Χαρακτηρίζεται από εργονομική κατασκευή, με άνετα «μαξιλαράκια» τόσο στο πλαστικό που τα στερεώνει στο κεφάλι σας, όσο και στα ίδια τα ακουστικά. Φυσικά, είναι πλήρως ρυθμιζόμενα στις διαστάσεις του κεφαλιού σας, και ευέλικτα ώστε με μία μικρή περιστροφή να «ακολουθούν» τις φυσικές κινήσεις σας.

Αυτό είναι μία σημαντική παράμετρος, διότι αν τα ακουστικά δεν έχουν την απαραίτητη ποιότητα τη διαφορά την καταλαβαίνετε μετά από αρκετές ώρες σε κάποιο messenger (Skype, Viber, Whatsapp) ή ακόμα καλύτερα, μετά από μία επιδρομή διαρκείας στο World of Warcraft !!! Ε, με τα Lenovo P950N δεν θα συμβεί ποτέ αυτό!

Επιπλέον, ενσωματώνουν και ένα μικρόφωνο, ώστε να λειτουργούν όχι μόνο σαν απλά ακουστικά, αλλά και σαν πλήρες headset επικοινωνίας.

Έτσι, είναι κατάλληλα για χρήση, τόσο ως handsfree στο κινητό σας, όσο και για chat στη διάρκεια multiplayer παιχνιδιών, ενώ παίζετε με τους φίλους σας online.

Το μικρόφωνο περιστρέφεται και αυτό, ώστε να αλλάζει θέση και να μην ενοχλεί, όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο ποιοτική είναι η κατασκευή τους!

Για την αναπαραγωγή του ήχου χρησιμοποιεί drivers των 40mm, ενώ ιδιαίτερα ισχυρή είναι η απόδοση του μπάσου, κάτι που θα εκτιμήσετε όχι μόνο στη μουσική και στις ταινίες, αλλά και στο gaming, ιδιαίτερα στις εκρήξεις!

Εδώ, να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ενσύρματα ακουστικά με μη αφαιρούμενο καλώδιο, μήκους 1,5 μέτρων.

Για εφαρμογές mobile, ένα clip-on αναλαμβάνει να στερεώσει το καλώδιο στα ρούχα ή στην τσάντα σας, στο οποίο επίσης, θα βρείτε το ποτενσιόμετρο ρύθμισης της έντασης. Εκεί φιλοξενείται και ένας διακόπτης ο οποίος ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το μικρόφωνο, αντίστοιχα, ώστε να μη μεταδίδετε ήχο αν δεν το θέλετε.

Τέλος, το βύσμα 3,5mm είναι επίχρυσο, χαρακτηριστικό της ποιότητας των ακουστικών, προκειμένου να μειώνει το «θόρυβο» του σήματος, αλλά και να αντέχει περισσότερο στο χρόνο.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε τον ήχο στα καλύτερα του!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 12,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=52SLJZZjfkY