Το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άλλοι είναι το χαμόγελό μας. Όλοι θέλουμε ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά το ζητούμενο είναι πώς να το αποκτήσουμε. Η προφανής λύση είναι μία επίσκεψη στον οδοντίατρο, για ένα μικρό «service» γιατί κανένας δεν πρόκειται να λευκάνει τα δόντια σας καλύτερα από το γιατρό σας.

Επειδή όμως για πολλούς η καρέκλα του οδοντιάτρου είναι πιο τρομακτική και από την… ηλεκτρική καρέκλα, σας προτείνουμε μία πρακτική εναλλακτική DIY λύση.

Το Luma Smile είναι μία συσκευή με απλή αλλά πολύ αποτελεσματική, λειτουργία, και μπορείτε να την προμηθευτείτε από τη Smart Electronics μόνο με 4,90€ !!!

Διαθέτει ένα μικρό αλλά ισχυρό μοτέρ, στην άκρη του οποίου τοποθετείτε την κεφαλή από ιδιαίτερα απαλό υλικό, το οποίο δεν επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Μάλιστα στη συσκευασία θα βρείτε ένα σύνολο από κεφαλές, ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει όλη η οικογένεια.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εύκολο είναι. Απλά τοποθετείτε λίγη λευκαντική κρέμα στην κεφαλή, και πατάτε τον διακόπτη λειτουργίας.

Αυτόματα ενεργοποιείται και ένα μικρό ενσωματωμένο LED φως, ώστε να κάνετε σωστά τη λεύκανση, ακόμα και αν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός μπροστά στον καθρέφτη.

Όλα αυτά τροφοδοτούνται μόλις από δύο μπαταρίες ΑΑ.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, διώξτε την κιτρινίλα και χαμογελάστε χωρίς άγχος!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 4,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=liMSaqr9zCI