Μπορεί τα σημερινά phones να είναι τόσο smart, ώστε να έχουν (σχεδόν) όλα ενσωματωμένο GPS, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι πάντα η καλύτερη λύση. Σκεφτείτε μόνο την αυτονομία που πέφτει κατακόρυφα (σίγουρα θα τη χρειαστείτε για κλήσεις), αλλά και τη φυσική καταπόνηση του κινητού όταν το χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο στη φύση (χρήση της οθόνης αφής με χέρια γεμάτα σκόνη και νερό)…

Γι’αυτό συχνά είναι απαραίτητο ένα αυτόνομο (dedicated) GPS για τις εξορμήσεις σας, που μπορείτε να βρείτε στη Smart Electronics, μόνο με 38,90€ !!!

Διαθέτει φυσικά ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία επαναφορτίζεται μέσω φορτιστή USB, powerbank, ακόμα και υπολογιστή. Στη συσκευασία θα βρείτε το απαραίτητο καλώδιο, αλλά και έναν μεταλλικό κρίκο για να στερεώνετε το GPS στη ζώνη, στο σακίδιο, κτλ.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, ώστε να αντέχει στις εκδρομές στο βουνό ή τη θάλασσα, ενώ έχει και ιδιαίτερα μικρό βάρος. Στο πλάι της, έχει μόνο 3 πλήκτρα, με τα οποία ελέγχετε όλες τις λειτουργίες της. Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εξυπηρετική είναι!

Η ίδια η οθόνη είναι φωτιζόμενη με διακριτικό μπλε φως, το οποίο απενεργοποιείται αυτόματα, στο χρονικό διάστημα που ορίζετε εσείς. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ το δρόμο σας, ακόμα και τη νύχτα.

Μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο προορισμό, με συντεταγμένες GPS, ή απλά να το χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο αναφοράς.

Ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η ψηφιακή πυξίδα, που ανά πάσα στιγμή σας δείχνει την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθείτε για να φτάσετε στον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Μία σειρά από μπάρες, δείχνει τον αριθμό των δορυφόρων με τους οποίους έχετε συνδεθεί τη δεδομένη στιγμή. Σημειώστε ότι πρέπει να βρει τουλάχιστον 2 για να λειτουργήσει σωστά.

Εκτός βέβαια από συντεταγμένες, εμφανίζει και ένα πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, όπως την απόσταση που διανύετε, το χρόνο που έχει περάσει από τότε που ξεκινήσατε, την ταχύτητα με την οποία κινείστε, ακόμα και το υψόμετρο όπου βρίσκεστε!

Στα settings μπορείτε να ρυθμίσετε τις μονάδες μέτρησης, ώστε τα παραπάνω να εμφανίζονται με τις σωστές τιμές.

Εννοείται πως υπάρχει και λειτουργία απλού ρολογιού, για να έχετε πάντα την αίσθηση του χρόνου.

Αποκτήστε τον ιδανικό σύντροφο για τα ταξίδια σας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics και… καλά ταξίδια!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 38,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=bFczpqSAP64