O εφιάλτης όλων όσων οδηγούν δεν είναι τόσο η οδήγηση όσο το παρκάρισμα. Βλέπετε εκεί που κάθε οικογένεια είχε ένα μόνο αυτοκίνητο δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις με οικογένειες που διαθέτουν 2 ή 3 αυτοκίνητα.

Κάπου πρέπει να παρκάρουν όλα αυτά. Συχνά δε εκεί που θέλετε να πάτε εσείς… Τελικά το παρκάρισμα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση…

Τα πράγματα γίνονται λίγο ποιο εύκολα με τη νέα λύση παρκαρίσματος με κάμερα της Smart Electronics, που κοστίζει μόνο 54,90€ !!!

Πως γίνεται αυτό: Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κοντά στο παρμπρίζ συνήθως, μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη.

Είναι τεχνολογίας TFT και μεγέθους 4,3 ιντσών, ενώ είναι επίσης αναδιπλούμενη, ώστε να «μαζεύεται» σε πρακτική μορφή, όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Εντυπωσιακό είναι το χαρακτηριστικό με το οποίο η οθόνη εμφανίζει ένα «μπούσουλα» με γραμμές, ώστε να γνωρίζετε τα όρια στα οποία πρέπει να σταματήσετε για να μην τρακάρετε ενώ παρκάρετε.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μία κάμερα, όμως το σύστημα έχει προβλέψει για δεύτερη υποδοχή, ώστε να συνδέσετε και δεύτερη κάμερα, αν σας χρειάζεται, π.χ. για το μπροστινό προφυλακτήρα ή για τις πόρτες.

Η κάμερα περιστοιχίζεται από 4 LED ώστε το παρκάρισμα να γίνεται πραγματικά εύκολο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο απλή είναι η χρήση του! Η κάμερα μπορεί να στερεωθεί τόσο με κολλητική ταινία, όσο και με βίδες, καθώς έρχεται εξοπλισμένη με ένα ειδικό μεταλλικό πλαίσιο που διαθέτει τις κατάλληλες εσοχές.

Η τροφοδοσία 12V, τόσο της κάμερας όσο και της οθόνης, γίνεται με μία απλή σύνδεση έτοιμου βύσματος, χωρίς να απαιτείται επέμβαση στα ηλεκτρολογικά του οχήματος σας.

Απλά συνδέστε το, ανάψτε τη μηχανή και είστε έτοιμοι. Plug & play! Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να παρκάρετε εύκολα και με άνεση και να απαλλαγείτε μια για πάντα από το άγχος του παρκαρίσματος!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 54,90 κάνοντας κλικ εδώ