Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τις ενεργοβόρες λάμπες πυρακτώσεως, με το διάφανο γυαλί, που ενοχλούσαν τα μάτια, αλλά και τις γαλακτερές εκδόσεις τους που ακολούθησαν.

Σήμερα οι λάμπες έχουν γίνει όχι μόνο πιο αποδοτικές, αλλά και πιο… έξυπνες! Τόσο, που αλλάζουν χρώματα ή παρέχουν (στο λευκό) και διαφορετικά επίπεδα φωτισμού.

Επιπλέον είναι οικονομικές και οικολογικές, αφού ανάλογα με το επίπεδο φωτισμού προσφέρουν οικονομία μέχρι 80%, ενώ είναι και …αθάνατες αφού έχουν διάρκεια ζωής από 30.000 μέχρι 50.000 ώρες με άλλα λόγια …αρκετά χρόνια!

Αν νομίζετε ότι όλα αυτά κοστίζουν κάνετε λάθος. Η τιμή του σετ (λάμπα & τηλεχειριστήριο) από τη Smart Electronics είναι μόνο με6,90€ !!!

Διαθέτει ένα ενσωματωμένο κύκλωμα που τροφοδοτείται από το ντουί όπου θα βιδώσετε τη λάμπα (Ε27).

Οι λειτουργίες ελέγχονται από ένα λεπτό ασύρματο τηλεκοντρόλ με εμβέλεια 5 μέτρα, που θα βρείτε στη συσκευασία, τροφοδοτούμενο από μία μπαταρία CR2032, με το οποίο ανάβετε και σβήνετε αντίστοιχα τη λάμπα, επιλέγετε έναν από τους RGB συνδυασμούς χρωμάτων και επίπεδο φωτισμού.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο όμορφα μπορεί να αλλάξει ο χώρος σας!

Επιλέγοντας το τυπικό λευκό φως, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση της φωτεινότητας, κάτι που όμως δεν είναι διαθέσιμο και για τα υπόλοιπα χρώματα.

Στις βασικές αποχρώσεις περιλαμβάνονται τα τρία βασικά (κόκκινο, πράσινο, μπλε) και άλλες 4 αποχρώσεις για το καθένα.

Δηλαδή η λάμπα μπορεί να απεικονίσει συνολικά 13 χρώματα, μαζί με το λευκό.

Μάλιστα το καθένα από αυτά αντιστοιχεί σε δικό του πλήκτρο, ώστε να γίνεται άμεσα και εύκολα η επιλογή τους.

Εκτός αυτών, η έξυπνη λάμπα υποστηρίζει ένα τέσσερα εφέ, δύο transitional (smooth, fade) και δύο binary (strobe, flash). Ότι πρέπει δηλαδή για τη διασκέδαση και το πάρτι σας !!!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, αλλάξτε στυλ στο χώρο σας, προσθέστε ατμοσφαιρικό φωτισμό, φτιάξτε τη διάθεση και δώστε χρώμα στη ζωή σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 6,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=VcaSzq15Vfk