Μπορεί να είμαστε όλη μέρα κολλημένοι στο smartphone (ή έστω στο… feature phone), δεν είναι όμως λίγες οι φορές που επιστρέφουμε στο σταθερό τηλέφωνο.

Όταν π.χ. αδειάζει η μπαταρία, όταν κόβεται το ρεύμα, όταν βρισκόμαστε στο χωριό χωρίς κάλυψη, ή τέλος όταν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις δωρεάν κλήσεις του double play πακέτου μας.

Το SmartTelecom TA 800 από τη γκάμα της Smart Electronics είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ενσύρματες τηλεφωνικές συσκευές. Τα έχει όλα και τα προσφέρει σε μία φοβερή τιμή. Μόνο 9,50€ !!!

Το πρώτο που θα σας κάνει εντύπωση είναι η στιβαρή κατασκευή του, ανώτερη ακόμα και από αρκετές «επώνυμες» συσκευές της αγοράς.

Τα πλήκτρα των αριθμών είναι φωτιζόμενα, μεγάλα και ευανάγνωστα, ενώ όλες οι έντυπες ενδείξεις πάνω στη συσκευή είναι γραμμένες στα ελληνικά. Μία οθόνη LCD 12 ψηφίων και 2 γραμμών, αναλαμβάνει την εμφάνιση όλων των χρήσιμων ενδείξεων και ειδοποιήσεων, ενώ η αντίθεση των ψηφίων είναι ρυθμιζόμενη σε 5 επίπεδα, ώστε να προσαρμόζεται τόσο στο φωτισμό του χώρου όσο και στην όραση του χρήστη.

Θέλετε να κλειδώσετε τη συσκευή από τα παιδιά ή από κάθε τρίτο; Στο πίσω μέρος θα βρείτε μία κλειδαριά, η οποία με τη βοήθεια του συνοδευόμενου ειδικού κλειδιού μπλοκάρει τη λειτουργία της συσκευής, και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση εξερχομένων κλήσεων.

Δείτε τι μπορεί να κάνει η συσκευή στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Η λίστα των πρόσφατων κλήσεων μπορεί να διατηρήσει 40 εισερχόμενες και 10 εξερχόμενες, μαζί με τα stamps ώρας και ημερομηνίας, ενώ υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα αποθήκευσης επαφών, μόνιμα.

Εξαιρετικά χρήσιμο είναι το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τις εισερχόμενες κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς, τόσο από ενοχλητικούς γνωστούς όσο και από εταιρείες marketing ή είσπραξης οφειλών.

Το παρών δίνουν βεβαίως και όλες οι λειτουργίες που θα περίμενε κανείς από μία πολύ καλή συσκευή: αναγνώριση κλήσεων, ανοικτή συνομιλία, ρύθμιση έντασης ringtone και ακουστικού, χειροκίνητη και αυτόματη επανάκληση κ.α. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η συσκευή διαθέτει προστασία στην παροχή τροφοδοσίας από κεραυνούς, διακυμάνσεις του δικτύου κ.α. Αποκτήστε τη συσκευή SmartTelecom με ένα κλικ από την Smart Electronics, και απολαύστε τις συνομιλίες σας με άνεση και ασφάλεια.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 9,50€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=rV_KRES6PAo