Ένα από τα στοιχεία της καθημερινότητας μας, για το οποίο αναζητούμε διαρκώς την ιδανική λύση, είναι η μεταφορά των αντικειμένων που χρειαζόμαστε πάντα μαζί μας, στο δρόμο και στη δουλειά.

Συνήθως καταφεύγουμε σε πολλές διαφορετικές θήκες, και στο διαμοιρασμό των αντικειμένων σε όλες τις διαθέσιμες τσέπες μας. Καθόλου πρακτικό, αλλά αναγκαίο. Μία άλλη λύση είναι να ρίξουμε π.χ. όλα τα καλώδια (τροφοδοσίας, σύνδεσης σε μία τσάντα ή μία θήκη της τσάντας. Μόνο που μετά θέλουμε κανένα 10λεπτο να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι.

Λύσεις ανάγκης και οι δύο, αλλά τι να κάνεις όταν δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική. Ή μήπως υπάρχει;

Δείτε προσεκτικά τη θήκη ΤravelPack της Smart Electronics που σας προτείνουμε εδώ και είναι διαθέσιμη μόνο με 4€ !!!

Στη μία πλευρά της, διαθέτει μία ενιαία θήκη με φερμουάρ, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτες, έγγραφα, κτλ.

Η άλλη πλευρά της έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς αποτελείται από πολλές ισχυρές ελαστικές ταινίες (straps). Το μέγεθος τους διαφέρει προκειμένου να είναι κατάλληλες για κάθε είδους αντικείμενα.

Δείτε πόσο πρακτική και χρήσιμη είναι, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς! Μπορείτε να τοποθετήσετε κινητά, USB sticks, φορτιστές / powerbanks με τα καλώδια τους, ακουστικά, Bluetooth handsfree, MP3 player, φωτογραφική μηχανή, και γενικά οποιαδήποτε συσκευή με μέγεθος έως ενός τυπικού phablet. Χρήσιμη στο ταξίδι, στο γραφείο προκειμένου να τακτοποιήσετε το συρτάρι σας και να βρίσκεται εύκολα οτιδήποτε αλλά και στο σπίτι. Οι χρήσεις περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας!

Φυσικά είναι κατάλληλη και για μαθητές / φοιτητές, έχοντας την επιλογή να φιλοξενήσει στυλό, μολύβια, ξύστρες, γομολάστιχες, blanco, και γενικά τα περισσότερα είδη γραφικής ύλης καθώς και για κάθε άλλη πιθανή χρήση τακτοποίησης.

Οι διαστάσεις της δεν ξεπερνούν αυτές ενός tablet, οπότε μπορείτε εύκολα να την τοποθετήσετε στην τσάντα σας.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, βάλτε επιτέλους τάξη στα φορητά αντικείμενα σας, και προστατέψτε τα από τον άτακτο «συνωστισμό»!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 4€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=IMNsgCYAYeI