Ένα είναι σίγουρο: ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε αρκετές θύρες USB! Ειδικά στη σημερινή εποχή, που ο καθένας μας μεταφέρει σε καθημερινή βάση μαζί του smartphone, tablet, flash drive, φορητό δίσκο… συν οποιαδήποτε άλλα gadgets.

Μία από τις καλύτερες λύσεις κατά την ταπεινή (αλλά εξειδικευμένη) μας γνώμη είναι αυτό το USB hub, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 4,90€ !!! Είναι μικρό, ελαφρύ και απόλυτα φορητό, καθώς το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή δεν διατίθεται ξεχωριστά, αλλά αντίθετα είναι ενσωματωμένο στο πλαστικό της συσκευής.

Μάλιστα το hub διαθέτει και ειδική εσοχή ώστε αυτό να τακτοποιείται ομοιόμορφα όταν αποσυνδέετε τη συσκευή, για να μη σας εμποδίζει στη μεταφορά, γεγονός που το καθιστά ιδιανικό για ταξίδι.

Η επεκτασιμότητα που προσφέρει είναι 4 θύρες USB, οι οποίες μπορούν να «σηκώσουν» κάθε άλλη φορητή συσκευή, όπως flash drives, WiFi, mp3 players, Bluetooth dongles, ασύρματους πομποδέκτες πληκτρολογίων και mouse, κτλ.

Με στόχο να διατηρήσει τη φορητότητα του σε υψηλό επίπεδο, είναι συμβατό με το πρότυπο USB 2.0 καθώς κατά κανόνα τα USB 3.0 hubs απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία (δηλαδή σύνδεση σε πρίζα).

Τέλος, ένα ενσωματωμένο LED σας ειδοποιεί όταν το hub βρίσκεται σε σύνδεση και λειτουργία.

Δείτε το video, αποκτήστε το 4πλό USB hub, πολλαπλασιάστε τις θύρες και απολαύστε την ευελιξία που σας προσφέρει!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 4,90€ κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=hDI00-pZ4m8