mobile music center

Ένα μικρό και βολικό Mobile Music Center δηλαδή ένα φορητό αυτοενισχυόμενο ηχείο που μπορεί να συνδεθεί με το laptop, το smartphone, το tablet, αλλά και οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή ή εναλλακτικά με ένα USB γεμάτο μουσική!
Ιδανικό για χώρους εκτός σπιτιού/γραφείου, όπως στην εξοχή, στην παραλία, στο βουνό αλλά και για φοιτητικά ή νεανικά δωμάτια ή συγκεντρώσεις της παρέας μέσα στο σπίτι όπου χρειάζεστε ηχητική απόδοση, χωρίς να μεταφέρετε ογκώδη εξοπλισμό και να μπλέκετε με καλωδιώσεις. Έχει εξαιρετικό ήχο και αποδίδει πολύ καλά όλες τις συχνότητες χάρη στον συνδυασμό των μεγαφώνων που διαθέτει. Το κυλινδρικό του σχήμα (29cm μήκος X 15cm διάμετρο) και το μικρό του βάρος ( 1,36 κιλά ) εγγυώνται τη φορητότητα η οποία ενισχύεται από μία πρακτική χειρολαβή στο άνω μέρος.
Η ισχύς του ενισχυτή είναι 15W και επιπλέον προσφέρει: είσοδο για μικρόφωνο (karaoke), composite audio, αλλά και υποδοχές για κάρτα SD, USB stick για χρήση με τον ενσωματωμένο MP3 Player.
Η τροφοδοσία μπορεί να γίνει από το δίκτυο (220V) ή εναλλακτικά από 12VDC (μπαταρία / υποδοχή αναπτήρα αυτοκινήτου ή άλλη εξωτερική πηγή).
Χαρίστε στον εαυτό σας και την παρέα σας πολλές ώρες μουσικής διασκέδασης και απόλαυσης κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε!!!