Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 52.30.453
Το καλάθι μου
0 τεμ. 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Πολυ-φορτιστής αυτοκινήτου με 3 υποδοχές αναπτήρα και 2xUSB

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Λίγα Λόγια

Για να έχετε πάντα ενέργεια όχι μόνο εσείς, αλλά και οι συνεπιβάτες σας on the go

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

4,90 €

Λεπτομέρειες

Είναι εκπληκτικό πόσες ώρες της μέρας μπορεί να περάσει ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε λόγω της…κίνησης!

Μόνιμη παρέα στις διαδρομές μας είναι πλέον οι φορητές συσκευές, είτε πρόκειται για το tablet ως GPS και entertainment center, το mp3, το παιχνίδι των παιδιών, είτε για το κινητό το δικό σας ή της παρέας. Όλοι θέλουμε να φτάσουμε, στο σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό και να έχουμε μία συσκευή φορτισμένη στο 100%!!!

Αυτές οι συσκευές όμως απαιτούν ενέργεια, την οποία παρέχει το αυτοκίνητο, αλλά συνήθως μόνο σε μία κάθε φορά. Ποιος λοιπόν θα φορτίσει πρώτος; Ησυχάστε, υπάρχει λύση και ενέργεια για όλους!

Για τη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου περιορισμού και για να γλυτώσετε το «βάλε-βγάλε», η Smart Electronics προτείνει ένα τριπλό πολύμπριζο αυτοκινήτου, μόνο με 4,90€ !!!

Η συσκευή συνδέεται στην υποδοχή αναπτήρα του οχήματος σας, και προσφέρει τροφοδοσία συνολικής ισχύος 120 watts, αρκετή για να φορτίσει επαρκώς, ταυτόχρονα, ακόμα και τα πιο απαιτητικά mobile devices.

Οι δύο θύρες που διαθέτει είναι ενισχυμένες USB (1200mAh), όμως έχει και ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από τους περισσότερους φορτιστές της αγοράς. Συγκεκριμένα προσφέρει επίσης τρείς υποδοχές για βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου, κάτι που επιτρέπει την παροχή τροφοδοσίας ακόμα και σε laptop! Δείτε τη λειτουργία του στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Ένα σύνολο από μπλε LED δηλώνουν ότι βρίσκεται σε λειτουργία και φτιάχνουν ατμόσφαιρα, δημιουργώντας το κατάλληλο ambiance για τη νυχτερινή οδήγηση.

Διαθέτει ένα διακόπτη που ενεργοποιεί / απενεργοποιεί τη συσκευή ώστε να μην αντλεί πάντα τροφοδοσία από το αυτοκίνητο, ενώ διαθέτει και κυκλώματα προστασίας των συσκευών που φορτίζονται από πιθανές διακυμάνσεις στην παροχή ενέργειας.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, ώστε να έχετε πάντα ενέργεια όχι μόνο εσείς, αλλά και οι συνεπιβάτες σας on the go!

  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση