Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 52.30.453
Το καλάθι μου
0 τεμ. 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

3D

PUZZLES:

ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μια δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους! Κατασκευάστε ιστορικά μνημεία όπως τον Παρθενώνα, τον Πύργο του Άιφελ, τις πυραμίδες των Μάγιας, τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ και πολλά ακόμη, χρησιμοποιώντας μονάχα τα χέρια σας και τίποτε περισσότερο. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες, από 7 έως...77 ετών, με μόνη προϋπόθεση τη διάθεση για δημιουργία.

Τα 3D puzzles της Smart Kit έρχονται σε compact συσκευασίες και βρίσκονται σε χάρτινες καρτέλες. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε τα κομμάτια και έπειτα να τα συναρμολογήσετε με βάση τις αναλυτικές οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται.

Δείτε το Video που ακολουθεί:

Οι κατασκευές είναι ακριβή και λεπτομερή αντίγραφα σε μικρογραφία των μνημείων και είναι άκρως επιβλητικές. Εκτός από τη χαρά της δημιουργίας και της γνώσης μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με αυτές, αφού τις ολοκληρώσετε, είτε πρόκειται για το γραφείο, το καθιστικό, τον προθάλαμο του σπιτιού σας. Επιπλέον διαθέτουν LEDs φωτισμού για να εντυπωσιάζουν και να μαγνητίζουν τα βλέμματα ακόμη περισσότερο! Με τα 3D puzzles μπορείτε να απελευθερώσετε τον...αρχιτέκτονα που κρύβετε μέσα σας, να γίνετε πάλι παιδί ή να τα προσφέρετε στα παιδιά σας, χαρίζοντάς τους αρκετές ώρες δημιουργικής ενασχόλησης και παιχνιδιού. Με τα 3D puzzles η γνώση γίνεται παιχνίδι αφού στα μάτια του παιδιού ανοίγεται ένας ολόκληρος κόσμος με πληροφορίες για τα μνημεία και πολλές άλλες λεπτομέρειες.

Έξυπνα, καλαίσθητα και εύκολα στη συναρμολόγηση, αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε ηλικία! Λεπτομερή κατάλογο όλων των 3D κατασκευών και τιμές μπορείτε να βρείτε στο www.3dpuzzle.gr

3D Puzzles

Φθίνουσα Ταξινόμηση

   

Είδη 1 εώς 15 από 76 στο σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Φθίνουσα Ταξινόμηση

   

Είδη 1 εώς 15 από 76 στο σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5